Powered By Blogger

14.12.2011

Yeni Yıl Dosyası -1 :)




Yaklaşan yeni yıl ile herşey gitgide hareketleniyor. Caddeler, sokaklar, alısveriş merkezleri kıpır kıpır. Yanıp sönen ışıklar etrafı sarmış halde. Bu zamanlarda sokaklarda yürümek çok zevkli. 















İşin en görsel güzelliği ise bence yeni yıl ağaçları. Bu işe imkanı olup da sevenler şimdilerde ağaçlarını kurmuş olmalılar evlerine. 

Ağacın gece yanan loş ışıklarının yeni umutlar taşıdığına inanıyorum.  Böyle günler için klasiklerim vardır benim. Onları yaşatıp, daha önceki yıllarda aklıma yazdığım yılbaşı güzellikleri arar dururum.


Bağdat Caddesi'ndeki Vakko'nun bahçesi yılbaşı oyun alanı şeklini alır her yıl. Farklı ağaçlar, farklı renkler... Hatta bu günlerde o bahçede kar yağıyor :) Yılbaşında kar görmeyeli epey oldu. Yine de kardan adam, kırmızı&beyaz, yeşil bu olayın olmazsa olmazları. 

Starbucks'ın yılbaşı içeceği çıktı mı bir yıl üstüne düşüyor demektir. Hüppp Toffee Nut! Nasıl geçti derken düşünürsün neler yaşadığını. Çabuk geçmiş gibi gelir. Ne oldu, ne olacaklar konusulur.

Pekçok şeyin yeniyıl konseptine bürünmesi çok eğlenceli. Sabundan ojeye, sofradan duvara, pastadan konsere... (Özsüt'ün yılbaşı pastası aklınızda olsun! Gerçi ev partilerinde sıra pastaya gelene kadar mideler dolduğundan genelde dolaptan çıkar ve bozulmadan ertesi güne kalır.) Etkinlik önerim ise Kanyon'daki yeni yıl konseri. Biraz üşümeyi ve ayakta durmayı göze alıp da güzel müzik dinlemek ve tesadüfi karşılaşmalar ile ayaküstü sohbetler... O yüzden sıcak aslında...




Güzel yılbaşı hediye alternatifleri arasında size yeni yıl sabunlarını önereceğim. Renkli ve şekilli sabunlar konusunda hassasım :) 2012 hedeflerime dahil edebilirim. 

Daha farklı alternatifler için Hediye Yarat'ı ziyaret edebilirsiniz. Kişiye özel alabileceğiniz her ürünün ambalajının da çok şık olacağından şüpheniz olmasın.


     



Buraya kadar olanlar hızlı bakış notlarım. 
Giriş diyelim.

....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder